El manresà Mirambell serà als JJ.OO. de Vancouver

Xavier Sucarrats Palà
17 de gener del 2010
L'esportista, d'origen manresà, Ander Mirambell ha aconseguit el seu somni i serà present al prova d'eskeleton dels Jocs Olímpics d'hivern que se celebraran el proper mes de febrer a Vancouver. Mirambell serà el primer esportista de l'estat espanyol que prendrà part en aquest desconeguda modalitat d'esport de gel.

Mirambell ha ocupat la darrera posició en l'última prova de la Copa del Món celebrada a Saint Moritz però la mala actuació de l'italià Droco a la prova disputada a Whistler (Canadà) ha donat el passaport a l'esportista català.

Mirambell es va decidir per l'eskeleton per uns costos menors i una major seguretat després d'estar dubtant també entre el luge i els bobsleighs. Després de reunir els suficients diners per anar a una escola de pilots a Insbruck, va progressar ràpidament i es va quedar a poques dècimes d'uns pilots brasilers que es van classificar per als Jocs Olímpics de Torí l'any 2006. Mirambell no es va desanimar i, a base de treball, ha complert el seu somni de ser a Vancouver 2010,

Informació extreta de la web www.rtve.es.