La iniciativa «PIMEC Covid free» arribarà dijous als polígons de Sant Fruitós

Impulsada per la patronal amb la col·laboració de Mutuacat i la supervisió d'Oriol Mitjà

Redacció
16 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:48h
El pròxim dijous els treballadors dels polígons industrials de Sant Fruitós de Bages podran realitzar-se, de forma gratuïta, tests ràpids d'antígens per a detectar la Covid-19. 

Aquesta iniciativa, impulsada per la PIMEC, amb la col·laboració de Mutuacat i l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages té per objectiu promoure el cribratge massiu, a través de la instal·lació d'unitats mòbils en polígons industrials , per tal de fer compatible la continuïtat de l'activitat econòmica i empresarial amb les màximes mesures de prevenció i seguretat pels treballadors.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, a banda de donar suport logístic a la campanya, col·labora econòmicament amb la compra de tests ràpids que posteriorment es regalaran a aquelles empreses que realitzin tests d'antígens als seus treballadors durant el dia de la campanya. 

Les empreses interessades a realitzar testos pels seus treballadors, ho han de sol·licitar a través d'aquest formulari.

La iniciativa PIMEC Covid free, supervisada pel doctor Oriol Mitjà, ja s'ha realitzat a Sant Quirze del Vallès i a les Franqueses del Vallès i després de Sant Fruitós de Bages també farà parada a la zona industrial de Sant Feliu de Llobregat.