El Bages ja té la velocitat de contagi del coronavirus negativa

Per la seva part, Manresa encadena baixades en el risc de rebrot des de l'1 de novembre tot i que continua per sobre de la mitjana catalana

Gent amb mascareta a Manresa
Gent amb mascareta a Manresa | Adrià Costa
15 de novembre del 2020
Actualitzat a les 16:22h
Manresa encadena baixades en el risc de rebrot des del passat 1 de novembre i se situa en els 674 punts, molt lluny dels 873 punts que va marcar llavors, tot i que encara es troba 200 punts per sobre de la mitjana catalana, que se situa en 476. Pel que fa a velocitat de propagació del coronavirus, Manresa es troba en un Rt d'1,04, un valor similar al dels darrers dies.

On ha baixat per sota de l'1 la velocitat de propagació dels contagis és a tota la comarca del Bages, amb un Rt de 0,97, un valor que suposo el retrocés de número de contagis detectats a la comarca. El risc de rebrot al Bages és de 519 punts, també per sobre de la mitjana catalana, però molt més baix que a Manresa capital.

El Moianès, després d'haver viscut una situació crítica la darrera setmana d'octubre, segueix baixant tant el risc de rebrot com la velocitat de contagi, amb 230 punts i un Rt de 0,59.