L'Escolania de Montserrat i la manresana Sara Roy, al disc de la Marató 2020

Canten amb Rozalén i David Otero, respectivament

Rodatge de l'Escolania per al clip del disc de la Marató
Rodatge de l'Escolania per al clip del disc de la Marató | AbM
Redacció
12 de novembre del 2020
Actualitzat a les 21:40h

Després de la seva primera col·laboració, l'any 2011, amb Sergio Dalma i el tema Em dones força, que es va fer molt popular, en el disc de 2020 l'Escolania de Montserrat canta amb la Rozalén, una artista d'Albacete molt compromesa amb entitats solidàries i del món d'Església.

També la manresana Sara Roy canta amb David Otero en el disc interpretant Que maca que ets, l'adaptació al català de You're beautiful, de James Blunt, el gran èxit de les llistes musicals de 2004.

La cançó que interpreten l'Escolania i Rozalén es diu Jo em rebel·lo, i és una adaptació del tema que va interpretar amb èxit a començaments dels anys 70 la cantant Jeannette. La lletra de la cançó lliga molt bé amb el lema de La Marató d'aquest any: la investigació per la Covid-19. La direcció del disc ha decidit que el tema principal sigui el que interpreten l'Escolania i la Rozalén. Tenen el precedent de la primera col·laboració de l'Escolania, que va ser tot un èxit. El disc de La Marató 2020, dedicada a la investigació del Covid-19, es podrà adquirir amb els diaris catalans del diumenge 29 de novembre o bé comprar-lo a través de Spotify.