Ocupacions delinqüencials

La Junta Local de Seguretat de Sant Vicenç es continua reunint per frenar les ocupacions delinqüencials

La reunió telemàtica compta amb la participació dels cossos de Mossos d'Esquadra, Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Nacional, i de la delegació del Govern a la Catalunya central

per Redacció, 12 de novembre de 2020 a les 14:31 |
Reunió de la Junta Local de Seguretat de Sant Vicenç | AjSVC
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sant Vicenç de Castellet ha celebrat aquesta setmana una nova Junta Local de Seguretat que ha tractat el fenomen de les ocupacions delinqüencials que afecten la convivència al municipi. En el marc de la trobada, s'ha posat de manifest que la coordinació policial és bàsica per frenar aquest tipus d'ocupacions. En aquest sentit, la reunió telemàtica ha comptat amb la participació dels cossos de Mossos d'Esquadra, Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Nacional. En paral·lel, s'ha acordat que Mossos d'Esquadra i Policia Local mantinguin la coordinació actual, que ha esdevingut permanent i estreta els darrers mesos, i que ha comportat un augment de les detencions.

Suport institucional


La reunió també ha tingut la presència de la direcció general d'Administració de Seguretat de la Generalitat i de la delegació del Govern a la Catalunya Central. Per part de l'Ajuntament, hi han assistit l'alcaldessa, Adriana Delgado, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Martí. L'Ajuntament ha expressat una vegada més que també cal la implicació del conjunt d'administracions i la complicitat de la judicatura per fer més àgils les ordres de desallotjament en aquells casos d'ocupacions conflictives. 

 

Participació