El Kursaal ajorna «Kràmpack» i «La flauta màgica», previstos per aquest cap de setmana

L'equipament ha decidit ajornar aquests dos espectacles d'acord amb les companyies, en previsió que el Procicat es pronunciï oficialment allargant l'aturada de l'activitat escènica

Imatge promocional de l'obra «Kràmpack»
Imatge promocional de l'obra «Kràmpack» | Promocional
Redacció
12 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:51h
El teatre Kursaal de Manresa ha decidit ajornar els dos espectacles previstos per aquest cap de setmana, en previsió que el Procicat es pronunciï oficialment allargant l'aturada de l'activitat escènica més enllà del 13 de novembre, quan es compliran els 15 dies de l'entrada en vigor de la restricció. Per una banda, dissabte al Teatre Conservatori s'havia de representar Kràmpack de Jordi Sánchez, i diumenge, la sala gran del Kursaal havia d'acollir l'òpera de Mozart La flauta màgica amb els Amics de l'Òpera de Sabadell.

Quant a La flauta màgica, s'ha traslladat al dimecres, 16 de desembre a les 18 h, i ja hi ha les entrades disponibles que aquesta nova data. Pel que fa a Kràmpack, està pendent de trobar una ubicació al calendari de programació. El Kursaal ja s'ha posat en contacte amb les persones que tenien entrades d'aquests dos espectacles.