Sant Fruitós prorroga el servei de repartiment gratuït d'àpats de la restauració del municipi

El servei passa a ser de divendres nit i cap de setmana

Redacció
06 de novembre del 2020
Actualitzat a les 14:58h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages continuarà oferint el servei de repartiment a domicili gratuït pels establiments de restauració de Sant Fruitós de Bages durant tot el mes de novembre.

Aquesta iniciativa es va engegar el passat 20 d'octubre davant la previsió de tancament dels establiments de restauració durant 15 dies i davant la situació actual, vist que encara han de romandre tancats al públic, el consistori ha considerat important mantenir aquest servei.

Un cop analitzat el funcionament de la iniciativa aquests primers 15 dies, s'ha considerat oportú limitar el servei de repartiment els divendres i els caps de setmana ja que és quan més ús se'n fa.

En aquest sentit l'horari de repartiment serà el següent.

- Divendres de 20.00 h a 23.00 h
- Dissabte de 13.00 h a 16.00 h i de 20.00 h a 23.00 h
- Diumenge 13.00 a 16.00 h

Tots els bars, restaurants i cafeteries de Sant Fruitós de Bages poden repartir els seus productes a domicili de forma totalment gratuïta a tot el municipi, tant al nucli com als barris perifèrics. Actualment ja fan ús d'aquest servei els següents establiments.

- Cafeteria braseria Pla de Bages
- La cuina del Bosquet
- Restaurant Casa l'Agulla
- Restaurant Klam
- Restaurant Piscolabis
- Restaurant Can Ferrer
- Restaurant Sant Isidre
- Restaurant Can Ladis

Els establiments que vulguin oferir aquest servei, poden contactar amb l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament, a través del correu electrònic [email protected]