Sant Fruitós posa en marxa un wifi gratuït en diferents espais i equipaments del municipi

Aquest divendres ha entrat en funcionament en els principals punts de trobada del poble

Cartell de wifi gratuït a la plaça Alfred Figueras
Cartell de wifi gratuït a la plaça Alfred Figueras | AjSFB
Redacció
06 de novembre del 2020
Actualitzat a les 14:30h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha posat en marxa aquest divendres un servei de wifi gratuït en diverses zones i equipaments del municipi.

Concretament aquest nou servei dóna connexió gratuïta en els següents espais:

- Plaça Alfred Figueras
- Parc del Castell
- Piscines Municipals
- Carrer Principal (La Rosaleda)
- Plaça del Primer d'Octubre (Pineda de Bages)
- Pista d'El Bosquet
- Parc de La Natura
- Camp de Futbol Municipal
- Plaça de la Vila

A banda d'aquests punts que han entrat en funcionament avui, pròximament també es disposarà de wifi gratuït a Torroella de Baix i a Les Brucardes i a l'interior del Pavelló Municipal i del nou Nexe Espai Jove. 

Aquest servei de wifi està operatiu les 24 hores al dia els 365 dies de l'any i la seva connexió és gratuïta. Les persones que vulguin accedir-hi únicament han de buscar a través del seu dispositiu el wifi WiFi4EU i accedir al navegador. Un cop s'ha realitzat aquesta connexió els usuaris poden navegar a alta velocitat durant 60 minuts, passat aquest termini cal accedir de nou per reactivar la connexió. Tots els espais que disposen de wifi al municipi estan senyalitzats amb un cartell informatiu.

Aquest projecte ha estat subvencionat amb 15.000 euros per la Unió Europea en el marc del projecte WiFi4EU, una subvenció que ha permès la instal·lació dels 9 punts que han entrar avui en funcionament.

Des del Govern Municipal, per tal de millorar el projecte inicial, s'ha treballat per dotar també d'aquesta tecnologia als barris de Torroella de Baix i de Les Brucardes, que no estaven inclosos en el projecte inicial, per tal que els veïns i veïnes d'aquestes zones també disposin d'aquesta tecnologia.

A banda, també s'està treballant per instal·lar wifi gratuït a l'interior del Pavelló Municipal d'Esports i del Nexe Espai Jove i per millorar la connectivitat dels punts de Pineda de Bages i La Rosaleda que passaran de funcionar amb tecnologia 4G a fibra òptica, el què millorarà la qualitat de connexió.

Mapa de punts wifi a Sant Fruitós by La muntanya russa on Scribd