emprenedoria

Manresa impulsa CEDEM Talent, un nou programa per treballar les competències de l'emprenedoria

El programa consta de dues entrevistes –una inicial i una final- i tres sessions adreçades a reforçar les aptituds i actituds per ser persones emprenedores amb èxit

per Redacció, 6 de novembre de 2020 a les 10:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l'Ajuntament de Manresa ha posat en marxa CEDEM Talent, un nou programa formatiu que té l'objectiu de treballar les actituds i les aptituds necessàries per ser una persona emprenedora d'èxit. El programa consta de dues entrevistes –una inicial i una final- i tres sessions formatives. S'ha obert el període d'inscripcions a aquesta adreça. Les places són limitades.

Des del CEDEM es valora aquesta nova proposta assegurant "que les aptituds i les actituds són competències tant o més importants que tenir una bona idea. Les idees no van soles, perquè el seu impacte depèn en gran manera de qui les executa". Des del servei de promoció econòmica municipal també es subratlla que "per treballar la competència emprenedora hi ha molts aspectes relacionats amb les qualitats personals i amb les habilitats interpersonals en què l'aprenentatge té un paper clau, de manera que es poden iniciar, desenvolupar i potenciar habilitats, actituds i valors que fomentaran i reforçaran el perfil emprenedor".


El programa es farà en sessions repartides entre els dies 13 de novembre i 4 de desembre i desenvoluparà de la següent manera:

Dies 13 o 16 de novembre (data i hora a concretar individualment)


Entrevista inicial: Aquí comença el viatge d'autodescobriment, canvis i evolució professional i personal. En aquesta sessió es definirà conjuntament amb el/la participant l'enfocament i el pla de treball del seu procés personal. Aquest es complementarà amb testos de personalitat, anàlisi conductual DISC, mapa competencial, avaluació d'aspectes motivadors, etc. 

Divendres, 20 de novembre de 9.30 h a 12.30 h

Sessió 1: El meu valor afegit. Sessió adreçada a conèixer el capital personal de les persones participats i ajudar-lo a créixer.

Divendres,27 de novembre de 9.30 h a 12.30 h

Sessió 2: Gestió emocional. Sessió per copsar l'estat emocional en què es troben les persones emprenedores per tal que aquest hi aporti beneficis concrets.

Dilluns, 30 de novembre de 9.30 h a 12.30 h

Sessió 3: Automotivació i soft skills. Sessió adreçada a mostrar com les competències toves faciliten a la persona emprenedora habilitats per ser més eficaç i feliç en la gestió del mateix negoci.

3 o 4 de desembre (data i hora a concretar individualment)

Entrevista i valoració final: Es revisarà individualment les expectatives establertes al principi del programa així com la consecució de metes per veure els avenços, ressituar-se i establir el pla d'acció.

Pera més informació: CEDEM - Centre de Desenvolupament Empresarial
Tel.938787625
cedem@ajmanresa.cat

 

Participació