L'Espai Iris organitza un taller virtual sobre relacions afectives diverses

Es farà a través de la plataforma Zoom el pròxim dijous 12 de novembre

Redacció
04 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:47h
L'Espai Iris tornarà a obrir les seves portes la setmana vinent, aquesta vegada de forma virtual, amb un taller sobre relacions afectives i no-monogàmia a càrrec de l'Equip SEXus. L'objectiu d'aquest taller és reflexionar sobre la cura i el consentiment en les relacions afectives i sexuals, desenvolupar una revisió crítica sobre la monogàmia, enriquir les relacions afectives, millorar la gestió emocional i abordar formes alternativa de relacionar-se com el poliamor, l'anarquia relacional, les relacions obertes, l'interca nvi de parelles, i els amors plurals.

Aquesta iniciativa sorgeix de l'última trobada de l'Iris, organitzada entre els Serveis d'Atenció Integral del Bages i de Manresa i l'Oficina Jove del Bages, on es va convidar a participar a les entitats LGTBI+ de la comarca i a persones a títol individual que hi estiguessin interessades, per tal de planejar conjuntament les properes activitats de l'Espai.

El taller tindrà lloc el pròxim dijous 12 de novembre a les 18 h a través de la plataforma Zoom. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia enviant un e-mail a sai@ajmanresa.cat o sai@ccbages.cat, o bé, un WhatsApp al 676 66 41 42, per tal de rebre l'enllaç per poder accedir a la sessió.