Una àvia de la residència de Sant Joan de Vilatorrada viu l'experiència d'un viatge en globus

Totes les persones implicades en l'experiència es van fer la prova PCR abans de pujar al globus

La Carme Masferrer durant el viatge en globus
La Carme Masferrer durant el viatge en globus | Eninter
Redacció
04 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:04h
"El que em quedi de vida ho vull viure amb il·lusió i aquesta experiència m'ha agradat moltíssim". La Carme Masferrer és una senyora de 91 anys, resident a la Residència d'Avis l'Atzavara de Sant Joan de Vilatorrada. Gràcies a la campanya de l'empresa Eninter Ascensores (#EninterAyuda), la Carme va poder viure el passat 16 d'octubre una experiència en globus juntament amb la seva neboda i la Lara Olvera, treballadora social de la residència.

"Mai és massa tard per connectar amb la vida i és important seguir tenint il·lusions a aquesta edat", assegura la Lara. Des del moment en què es va proposar aquesta iniciativa i els van explicar com seria el procés, no van tenir cap dubte en poder donar-li l'oportunitat a la Carme de poder viure aquesta experiència de pujar en globus per primera vegada als 91 anys.


Per a poder dur a terme l'activitat, es van seguir a terme escrupolosament tots els protocols de seguretat que requereixen. Totes les persones implicades en la gravació i l'experiència es van fer la prova PCR abans de volar en globus i van donar negatiu.