La Cambra de la Propietat Urbana de Manresa fa una renovació parcial de la seva junta de govern

Han entrat Marius Comallonga Sala, Pere Gassó Ollé, Antoni Masana Llobet i Maria Montserrat Morera Perramon

Pere Ribera continua de president de la Cambra de la Propietat Urbana
Pere Ribera continua de president de la Cambra de la Propietat Urbana | Arxiu personal
Redacció
31 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 15:51h
La Cambra de la Propietat Urbana de Manresa i el Bages ha portat a terme la renovació parcial de la seva Junta de Govern. Pere Ribera Sellarès segueix com a president de la Cambra, càrrec que ocupa des de l'1 de desembre de 2014.

Pere Ribera, advocat en exercici, va ser secretari general de Caixa Manresa fins a la seva fusió amb les Caixes de Tarragona i Catalunya. Per altra banda, és fill del que va ser president de la Cambra de la Propietat entre els anys 1999 i 2001, Manel Ribera Firmat.

Aquest 2020 ha estat any electoral a les Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya, convocades per la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat seguint les disposicions del Decret 159/1993, de 7 de maig. Les eleccions han estat per a la renovació parcial de la Junta de Govern de la Cambra de la Propietat Urbana de Manresa i el Bages. 

La presentació d'una única candidatura agrupada va fer innecessària la votació, quedant elegits directament els integrants de la candidatura presentada. Els membres de la candidatura proclamada són Marius Comallonga Sala, Pere Gassó Ollé, Antoni Masana Llobet i Maria Montserrat Morera Perramon. La Junta de Govern de la Cambra de la Propietat queda completada amb els membres actuals que continuen: Josep Camps Genovès, Pere Ribera Sellarès, Isidre Santamaria Junyent i Rosa Maria Torras Sanjaume.

Celebrada la sessió constitutiva de la nova Junta de Govern, que va suposar la continuació de Pere Ribera Sellarès a la presidència de la Cambra, la composició de la Junta de Govern ha quedat de la següent manera: Pere Ribera, president; Marius Comallonga, vicepresident; Isidre Santamaria, tresorer i comptador; Josep Camps, Pere Gassó, Antoni Masana, Maria Montserrat Morera i Rosa Maria Torras, vocals. Jordi Carreras es manté en el càrrec de secretari de la Junta.