L'hospital de Sant Andreu restringeix encara més les visites

La propera setmana ampliarà la Unitat d'Aïllament per a Covid-19 fins a una capacitat de 27 pacients

Accés a l'hospital de Sant Andreu de Manresa
Accés a l'hospital de Sant Andreu de Manresa | Pere Fontanals
Redacció
30 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 18:28h
Sant Andreu Salut ha fet modificacions en el règim de visites de l'hospital de Sant Andreu. Com que la situació epidemiològica de contagi és alta, des d'aquest diven­dres 30 d'octubre, els pacients poden rebre una única visita al dia, dins l'horari establert, que s'ha modificat.

El nou horari de les visites és el següent: de dimarts a diumenge, festius inclosos, d'11:30 a 13:30 h. Han quedat suspeses les visites de tarda. Habitacions amb nombres parells: les visites es permeten els dimecres, diven­dres i diumenges. Habitacions nombres imparells: les visites es permeten els dimarts, dijous i dis­sabtes. 

Visites més limitades a la Unitat Covid-19 i a la de Psicogeriatria

Pel que fa a la Unitat d'Aïllament per Covid-19 i a la Unitat 6 - Psicogeriatria, les vi­sites estan més restringides. Es potencien les videotrucades i només es permeten visites en casos de final de vida. 

L'hospital amplia la Unitat d'Aïllament

D'altra banda, Sant Andreu Salut preveu ampliar la Unitat d'Aïllament de l'hospital Sant Andreu per a pacients amb Covid-19, de cara la setmana vinent. Actualment la unitat compta amb un total de 14 places, a les que se n'hi sumaran 13. Per tant, l'hospital tindrà capacitat per acollir 27 persones amb coronavirus.