Coronavirus

El Govern ultima el confinament municipal de cap de setmana

Amb el tancament de cultura, esports, restauració, extraescolars i els comerços de més de 800 metres

per Redacció , 29 d'octubre de 2020 a les 11:42 |
Control dels Mossos d'Esquadra per garantir un tancament perimetral | Oriol Bosch
El Govern ultima el confinament perimetral municipal de cap de setmana, el que significaria que no es pot ni entrar ni sortir del terme municipal, i el tancament de tota activitat cultural i esportiva, així com les extraescolars. No es permetrien les entrades i sortides del territori català. També es prorrogaria el tancament al públic de bars i restaurants, ha avançat Rac1. Això sí, el servei de menjar a domicili es podria prorrogar fins a les 23 hores.

Pel que fa al comerç, només podria funcionar el de menys 800 metres quadrats. Es mantindria l'àmbit laboral, amb recomanació de teletreball, i les escoles obertes. En aquest cas, el Procicat també es planteja aprovar algunes recomanacions d'educació a distància que podrien afectar els ensenyaments de batxillerat i FP.


El confinament perimetral municipal de cap de setmana començaria, segons els plans del Govern, a les 6 del matí del divendres, i acabaria a les 6 del matí del dilluns.

Totes aquestes mesures duraran 15 dies i després es revisaran per augmentar-les, relaxar-les o bé mantenir-les tal qual.


Aquest matí hi haurà una reunió del Procicat per acabar de tancar totes les mesures, i després es trobarà el Govern, on també s'aprovaran ajudes de suport i acompanyament pels àmbits que es veuen afectats per les noves restriccions.

Altres notícies que et poden interessar 

Participació