Manresa torna a convocar davant la Guàrdia Civil en contra de la vintena de detencions independentistes

Mitja hora abans hi haurà una concentració a la plaça Major davant l'Ajuntament

Manifestació davant la caserna, el 14 d'octubre, després de la sentència del procés
Manifestació davant la caserna, el 14 d'octubre, després de la sentència del procés | Pere Fontanals
Redacció
28 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 16:54h
Col·lectius sobiranistes de Manresa han convocat una concentració a la plaça Major aquest dimecres a les 7 de la tarda com a protesta per l'operació Volhov de la Guàrdia Civil contra el finançament del procés, que ha suposat una vintena de detencions i trenta-un escorcolls contra empresaris sobiranistes i alts càrrecs de la Generalitat. La concentració també exigeix la llibertat dels detinguts.

La convocatòria insisteix en què l'operació de la Guàrdia Civil "torna a demostrar que la repressió té sempre un mateix objectiu: limitar els drets fonamentals de la ciutadania i utilitzar la por per perseguir la dissidència política".

Per una altra part, mitja hora després de la concentració a la plaça Major, la plataforma El Bages pels drets civils ha convocat la gent davant de la caserna de la Guàrdia Civil de Manresa sota el lema "Contra la criminalització de l'independentisme, sortim al carrer!".

Moià i altres municipis també es concentraran contra l'operació Volhov

La convocatòria contra la repressió de l'Estat s'estén a davant dels ajuntaments de tot el país a la mateixa hora (19h). A Moià, els col·lectius sobiranistes també fan una crida a concentrar-se davant l'Ajuntament.