La Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra es redueix a la mínima expressió

Hi haurà essència de la fira i concerts i contes

La Fira de les Bruixes de Sant Feliu se celebrarà aquest cap de setmana
La Fira de les Bruixes de Sant Feliu se celebrarà aquest cap de setmana | Eva Freixa
Redacció
28 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 10:28h
La Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra arribarà aquest cap de setmana amb un programa de mínims degut a la situació pandèmica actual i complint totes les mesures de seguretat per evitar contagis.

Del divendres 30 d'octubre al diumenge 1 de novembre es podrà viure als carrers de Sant Feliu Sasserra l'essència de la Fira de les Bruixes. Divendres a les 6 de la tarda a la biblioteca es farà la presentació del conte Ambsenseson d'Olga Molina. Dissabte a les 5 de la tarda a la plaça de l'Església tindrà lloc el concert de la Fes-ta Bruixa a càrrec de Jo Jet i Maria Ribot.

Diumenge, a les 12 del migdia hi haurà una carretada de contes a càrrec de La Guilla Teatre a la plaça de l'Església. Finalment, a les 5 de la tarda i també a la plaça de l'Església tindrà lloc la interpretació de la cobla dels sons essencials a càrrec de Marcel Casellas.

Les places són limitades per tal de poder complir amb les mesures de seguretat i higiene que pertoquen. Tots els espectacles són gratuïts. Per apuntar-se, es pot telefonar a l'Ajuntament de Sant Feliu Sasserra 93 881 90 11 o bé omplir el formulari d'aquest enllaç abans d'aquest dimecres a les 6 de la tarda.

Per tal d'accedir als espais, cal portar mascareta i seguir en tot moment les indicacions de l'organització.