L'equip local i els regidors del PDECat a Sant Joan de Vilatorrada fan el pas plegats a Junts

Van prendre la decisió en una reunió la setmana passada

Equip local i regidors del PDECat que han fet el salt a Junts
Equip local i regidors del PDECat que han fet el salt a Junts | Junts
Redacció
27 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 21:23h
L'equip local del PDECat a Sant Joan de Vilatorrada i els regidors electes del grup municipal de Junts per Catalunya a l'Ajuntament, han anunciat en les últimes hores que deixen el Partit Demòcrata per integrar-se a Junts, el partit independentista liderat per Carles Puigdemont. En una reunió mantinguda la setmana passada pels membres de l'equip local, junt als regidors actuals del partit, van decidir que, davant la situació política general a Catalunya i interna del partit, i per coherència amb el posicionament i opinions allà expressades de forma unànime, es prenia la decisió de passar en grup a la nova formació

En la reunió també es va coincidir en assegurar que "aquesta decisió no és ni fàcil, ni ideal, ja que molts dels que estem aquí som Associats que vam estar en el procés fundacional del partit i ens dol haver-nos de posicionar. Agraïm i respectem a tothom que s'ha quedat al Partit Demòcrata ja que molts han estat companys i amics de viatge durant molts anys, amb els que hi hem compartit projectes i esperances. Esperem que en retrobem en punts del camí".

Per tot plegat, els membres de l'equip local que presideix Carles Juanpere i del grup municipal amb els tres regidors actuals, Gil Ariso, Nasi Lladó i Laura Vilanova, han pres la decisió de transitar cap a Junts. Aquesta decisió deixa el PDECat sense cap representant al ple municipal de Sant Joan de Vilatorrada.