La sala petita del Kursaal acollirà dijous l'espectacle «Dar a luz», que reflexiona sobre l'aventura de néixer

Es mantindran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb un 50% de l'aforament i l'ús de mascaretes durant la representació

Redacció
27 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:17h
«Dar a luz» arribarà dijous al Kursaal
«Dar a luz» arribarà dijous al Kursaal | Promocional
La sala petita del Kursaal acollirà aquest dijous dia 29 d'octubre a les 8 de la tarda la representació de l'obra Dar a luz. La aventura del Pensamineto 1, un espectacle que reflexiona sobre l'aventura de néixer, organitzat amb la col·laboració de Migjorn. Casa de Naixements de Sant Vicenç de Castellet, que celebra 20 anys de la seva fundació.

Dar a luz és l'epopeia d'un naixement. També és una trobada. Una trobada amb una cantant i un contacontes, amb contes que expliquen la creació; la necessitat vital de la música, del conte, de la paraula. Una trobada amb paraules que toquen, paraules que fan costat i fan venir ganes de viure; paraules que permeten néixer i tornar a néixer; que ens permeten decidir arribar a aquest món i habitar-lo.

La aventura del pensamiento és un projecte de tres espectacles en què es pensa, amb contes, amb música, amb imatges, el pensament. Aquesta primera part està dedicada a l'acte de donar a llum, de donar vida, de néixer, de venir a el món. La interpretació i la música va a càrrec de Marta Gómez i la narració de Nicolás Buenaventura.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb un 50% de reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant la funció.

Les entrades per veure Dar a luz tenen un preu de 12 euros (10€ majors de 65 anys i 6€ amb Carnet Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, i per internet.