La Policia Local de Manresa només ha d'informar 6 persones durant la primera nit de toc de queda

La mobilitat als carrers ha estat pràcticament inexistent a la capital del Bages la nit de diumenge a dilluns

Patrulles de la Policia Local de Manresa i dels Mossos
Patrulles de la Policia Local de Manresa i dels Mossos | Pere Fontanals
Redacció
26 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 16:56h
La Policia Local de Manresa ha informat 6 persones de les restriccions de mobilitat nocturna durant la primera nit d'aplicació del toc de queda. Durant la primera nit, la Policia Local ha pogut constatar una baixada molt substancial de la mobilitat de persones i vehicles a partir de les 22.30h, i a les 23.30h aquesta mobilitat ja era pràcticament inexistent. Cal tenir en compte que per sortir a partir de les 10 del vespre cal portar aquest document degudament complet amb el motiu de la sortida al carrer.

Durant aquesta primera nit, la Policia Local ha fet una tasca d'informació a la ciutadania, però a partir d'aquest dilluns es posaran sancions sempre que la causa sigui totalment injustificada i no es compleixi cap de les excepcions establertes.

Durant els dies de restricció de la mobilitat nocturna, la Policia Local tindrà màxima visibilitat, amb patrulles i punts de control arreu de la ciutat. Tot i això, s'han localitzat 6 persones, que han estat informades de les restriccions nocturnes.