El Manresa FS s'estrenarà aquest dimarts a la Copa del Rei contra el Sala 5 Martorell

El partit començarà a les 7 de la tarda per adaptar-se als horaris anti-Covid

Els jugadors del Manresa FS al final d'un partit
Els jugadors del Manresa FS al final d'un partit | MFS
Redacció
26 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 15:34h
El Manresa FS jugarà la seva primera eliminatòria de la Copa del Rei aquest dimarts, al Pujolet, davant el Sala 5 Martorell. El partit s'ha avançat a les 7 de la tarda per les restriccions establertes per la Covid-19.

El Manresa i el Martorell són dos equips que, en principi, han de ser punters a la lliga de Segona Divisió B, cada un d'ells al seu subgrup. A la lliga, celebrada una jornada, els bagencs s'imposaren al potent Mataró mentre els de Martorell feien el mateix davant un gran equip com el Calvià Palma Futsal, filial del Palma de Primera Divisió.

La copa enfronta els equips de la Segona Divisió B en la seva primera eliminatòria. En la segona ronda els supervivents de la primera s'enfrontaran a equips de Segona Divisió sempre a la pista del d'inferior categoria, no com en la primera eliminatòria en la que es va celebrar un sorteig pur per saber el local i el visitant.

Es preveu un partit de màxima igualtat entre els dos equips que buscaran una plaça per continuar endavant a la competició. En cas d´un suposat empat a la fi del partit, la normativa de la RFEF estableix dues parts de tres minuts de pròrroga i en cas de mantenir-se, es faran cinc llançaments des del punt de penal.

Per al partit es farà servir el mateix procediment per obtenir una localitat que en lliga. Cada soci o abonat podrà posar les seves dades personals al correu del club que es [email protected] i quedarà inscrit al moment rebent una resposta del club a la seva petició.

En el cas de voler adquirir un abonament, cal adreçar-se al mateix correu. En aquest cas, els abonats tenen sempre preferència a la localitat per davant del públic en general. L'accés als partits es restringit amb places limitades.