Detenen un individu per robar a l'interior d'un turisme i agredir un policia local de Manresa

Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge a la plaça Sant Domènec

Redacció
26 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:52h
Agents de la Policia Local de Manresa i dels Mossos d'Esquadra van detenir la matinada de dissabte a diumenge un home de 21 anys, veí de Manresa, amb nombrosos antecedents, a qui imputen els presumptes delictes de robatori i d'atemptat a agent de l'autoritat.

Els fets van ocórrer a 2/4 de 5 quan una patrulla de la Policia Local que es trobava aturada a la Plaça de Sant Domènec va veure dos homes que duien un trepant a les mans i que, en veure la patrulla, van reaccionar de forma estranya. Es donava la circumstància que els agents els havien vist feia pocs minuts sense res a les mans.

En acostar-se per intentar demanar-los per la seva actitud, un d'ells va agredir un agent donant-li un cop de puny a la cara, fet que l'altre va aprofitar per fugir. Els agents van poder detenir l'agressor amb la col·laboració d'un binomi dels Mossos d'Esquadra que passava per la zona i, en veure com l'home es resistia enèrgicament a la detenció, van ajudar a detenir-lo.

Minuts després, una altra patrulla de la Policia Local va trobar un vehicle amb els vidres trencats al carrer Bonsuccés. Avisat el propietari, aquest va manifestar als agents que trobava a faltar un trepant, el que duia el detingut.