El BAXI Manresa té davant el Betis una nova oportunitat per estrenar-se a casa

Els andalusos només han guanyat un partit en les set primeres jornades

El BAXI Manresa rebrà el Batis dissabte
El BAXI Manresa rebrà el Batis dissabte | J. Alberch
23 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 20:15h
El BAXI Manresa intentarà que la quarta sigui la bona per aconseguir la primera victòria com a local. Els de Pedro Martínez s'enfrontaran a un  Betis  (dissabte, 18.00h) que va ser el darrer rival la temporada passada abans de l'aturada. Els verd-i-blancs es van imposar en aquella ocasió i la derrota va acabar sent determinant  perquè l'equip bagenc no fos a la fase final disputada a València.  Però d'això en fa gairebé mig any. Es tracta d'una nova temporada i l'únic objectiu és una victòria per consolidar posicions a la classificació.  L'estonià Janari Joesaar. L'aler va patir una forta contusió al genoll a l'entrenament del dijous que el farà estar de baixa per un període indeterminat.

Pedro Martínez considera que encara és massa aviat per valorar l'inici de temporada. El tècnic només pensa en el partit amb el Betis i fer tot el possible per guanyar-lo. "Hem de tenir humilitat i fer el nostre màxim demà (per dissabte)", valora Martínez. Del què més satisfet es mostra l'entrenador del BAXI Manresa en aquestes primeres jornades és en l'absència de lesions importants. A hores d'ara només Makay Mason s'ha perdut un partit al qual s'haurà d'afegir la lesió de Joesaar. La situació és ben diferent a la de la temporada passada. Hi ha hagut cops i algun jugador que s'ha perdut algun entrenament però cap contratemps important.

La covid-19 està afectant relativament poc al dia a dia del BAXI Manresa. Martínez explica que l'equip es va sotmetre a dos o tres testos PCR durant la pretemporada o que actualment se'm fa un cada jornada setanta-dues hores abans de jugar. Però que tots els integrants de la plantilla fan una vida normal dins la situació d'anormalitat que tots estem vivint. 

El Betis arriba al Nou Congost amb una sola victòria en cinc partits disputats. La situació pot ser un xic enganyosa. L'únic triomf va ser força clara contra un València que la setmana abans havia derrotat el BAXI Manresa. Posteriorment, ens andalusos han perdut dos partits per dos i un punt. A més, el darrer partit va tenir la possessió per derrotar l'Estudiantes després de protagonitzar una espectacular remuntada.

L'equip verd-i-blanc ha incorporat aquesta temporada James Feldeine. L'escorta amb passaport dominicà ha agraït la confiança anotant 16 punts per partit. Altres jugadors destacats de cara a cistella són TJ Campbell i Ryan Harrow. Nick Kay tampoc es queda enrere i també aporta capacitat rebotadora. Mike Torres va parlar en un acte comercial per valorar el moment del seu equip a la lliga Endesa. "El dia a dia de l'equip és bo. Són petits detalls els que marquen la victòria o la derrota però poc a poc s'aniran polint. I més sent un equip nou. Els resultats arribaran poc a poc", va comentar el base. Martínez considera que el Betis és un equip "dissenyat per ser al play-off". 


Miguel Ángel Pérez Pérez, Luis Miguel Castillo i Iyan González Gávez seran els àrbitres del partit.
Arxivat a