El Manresa FS estrenarà la lliga dissabte contra un Mataró que aspira a l'ascens

Al Pujolet hi podrà entrar un mínim de públic, sempre respectant les mesures anti-Covid i amb entrades anticipades

El Manresa FS comença competició oficial
El Manresa FS comença competició oficial | MFS
Redacció
23 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 9:43h
El Manresa FS començarà aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda la lliga més atípica que mai s'ha vist. Alguns pavellons no presentaran públic i altres estaran als mínims de presència d'aficionats pel factor Covid. Al Pujolet de Manresa es donarà, de moment, aquesta segona situació: hi haurà un mínim de places per presenciar el partit, sempre controlades i sol·licitades de forma anticipada.

D'un Manresa FS - Futsal Mataró sempre se'n pot extreure la previsió d'un partit igualat i de nivell. En aquest cas els del Maresme arriben sense Pol Novo, que buscarà sort a la lliga italiana, sèrie B. Un altre puntal, Rafyta, es va comprometre amb el Barceloneta ja fa molt de temps.

Futsal Mataró va fer l'intent de pujar a segona divisió al play off d'ascens de la temporada passada. Va caure eliminat davant El Ejido per 4 gols 1 i va quedar.ne a les portes. Ara amb un potencial semblant, els del Maresme ho tornaran a intentar aquesta temporada.

Pel que fa al Manresa FS, disposarà de tota la plantilla excepte el lesionat Santa. El conjunt de Sito Rivera ha fet una pretemporada regular a l'espera d'aquest inici de lliga. El conjunt manresà va finalitzar tercer la lliga passada fins l'aturament amb motiu de la Covid. Aquesta posició li ha donat plaça per jugar la Copa del Rei aquesta temporada, on s'estrenarà dimarts que ve davant el Sala 5 Martorell al Pujolet. Per tant, l'equip tindrà tres competicions en joc amb la seva habitual participació a la Copa Catalunya.

Tornant a la lliga, els manresans esperen un partit trepidant aquest dissabte al Pujolet. Esperen que a la tercera vagi la vençuda ja què el Mataró ha guanyat a Manresa les dues últimes temporades. Sempre ho va fer per la mínima diferencia al marcador final i amb factors negatius a l'equip manresà que es varen donar en aquells moments tant en un partit com l'altre.

El partit serà transmès en directe per Futsal Mafer TV. Les portes s'obriran al públic 45 minuts abans del partit per tal que l'accés es faci ordenadament.