Escena

«Alguns dies d'ahir» de Jordi Casanovas, aquest diumenge al Kursaal

Es mantindran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb un 50% de l'aforament i l'ús de mascaretes durant la representació

per Redacció , 22 d'octubre de 2020 a les 14:19 |
Quadre d'actors d'«Alguns dies d'ahir» | Promocional
La sala gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 25 d'octubre a les 18h, la presentació de l'espectacle Alguns dies d'ahir, una obra teatral de Jordi Casanovas i que dirigeix Ferran Utzet, que retrata la vida d'una família durant els mesos claus del procés.

La família Font, que viu en una població a uns trenta minuts de Barcelona i de poc més de deu mil habitants, veu sacsejada la seva quotidianitat a partir dels fets polítics que succeeixen a Catalunya durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre de 2017. En set dies posteriors a altres set dies políticament molt determinants, la família es troba al voltant d'una taula i comenta o discuteix el que passa a fora, el que els passa a dins i com això els està transformant en una petita o gran mesura.


Alguns dies d'ahir està protagonitzada per Míriam Iscla, Abel Folk, Maria Ossó i Francesc Cuéllar. 


Les entrades per Alguns dies d'ahir de Jordi Casanovas tenen un preu de 26€ i de 22€ per als majors de 65 anys, 6 euros per als menors de 25 i 19 euros amb Carnet Galliner i es poden comprar tant a les taquilles com per internet.

 

Participació