Imagina't tornarà dissabte amb les titelles «Una poma, un pomer», que ja té les entrades exhaurides

L'aforament de la sala és del 50%, en compliment de les mesures anti-Covid aprovades recentment

Dissabte s'interpreta «Una poma, un pomer» a Manresa
Dissabte s'interpreta «Una poma, un pomer» a Manresa | Promocional
Redacció
22 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:25h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna aquest dissabte, 24 d'octubre a les 17.30h a l'espai Plana de l'Om amb l'espectacle Una poma, un pomer de la companyia Cia de Paper. Les entrades ja estan exhaurides amb l'aforament del 50%, en compliment de la normativa anti-Covid vigent.

A Una poma, un pomer, l'Aran ha clavat queixalada a una poma i a dins hi ha trobat un petit tresor; una llavoreta espavilada que, amb l'ajuda de la terra i la pluja, es convertirà en un preciós pomer.  Llibretes i cançons populars ens expliquen el cicle de la vida i l'increïble món de les plantes. Un espectacle delicat, per fer gaudir als infants dels petits detalls i de la poesia de les coses senzilles.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament per mantenir la distància social i l'ús de mascareta durant les representacions.


El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà La princesa en texans de la Companyia Sgratta, el 7 de novembre, a 2/4 de 6 de la tarda al teatre Conservatori.