Seguretat infantil

Ludiland, primer centre infantil de Manresa que aconsegueix el Certificat de qualitat S+

L'Associació Nacional de Seguretat Infantil certifica el compromís d'aquest centre infantil amb la prevenció d'accidents

per Redacció, 20 d'octubre de 2020 a les 12:04 |
Centre Ludiland | ANSI
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ludiland Centre de conciliació familiar ha obtingut el certificat de qualitat S+ de Seguretat Infantil. Aquest certificat és el més important reconeixement internacional per a centres educatius i infantils i s'obté després de superar una auditoria de seguretat infantil, realitzada conforme als paràmetres de seguretat i prevenció d'accidents especificats pels experts en aquest àmbit a nivell europeu, així com els més exigents protocols Covid-19.

La seva concessió certifica l'adaptació de les instal·lacions del centre a les necessitats i característiques dels menors, l'aplicació de normes estandarditzades en la prevenció d'accidents i la consecució d'espais més segurs. L'Associació Nacional de Seguretat Infantil també certifica la formació en prevenció d'accidents dels professionals del centre educatiu a fi d'augmentar la seguretat i crear una cultura preventiva des de la primera infància.


D'aquesta manera Ludiland Manresa acredita el treball realitzat en la seva projecció i adaptació per a convertir totes les instal·lacions del centre en un espai més segur i l'adaptació de l'activitat lúdica, educativa i assistencial als més rigorosos estàndards de prevenció d'accidents i protecció de la infància.

 

Participació