L'Orfeó Manresà dona l'oportunitat d'assaborir «El cant dels pobles» de Beethoven

Ofereix tres sessions gratuïtes de "Descobrint la música" per seguir i valorar el concert que oferirà al Kursaal l'1 de novembre

Redacció
20 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 10:36h
L'Orfeó Manresà interpretarà «El cant dels pobles» de Beethoven al Kursaal
L'Orfeó Manresà interpretarà «El cant dels pobles» de Beethoven al Kursaal | OM
L'Orfeó Manresà ha presentat la segona edició de Descobrint la música, una experiència per a totes aquelles persones que desitgin compartir amb l'orfeó l'emoció i el benestar que proporciona la música i el cant coral.

La primera edició de Descobrint la música va estar dedicada a la Novena simfonia de Beethoven. S'hi van inscriure 59 persones, que van valorar positivament la iniciativa.

Aquesta segona edició va lligada amb el concert: Beethoven, El cant dels pobles, que es farà al Kursaal el proper dia 1 de novembre. L'Orfeó Manresà oferirà tres sessions parlant sobre aquest concert: les dues primeres els dijous 22 i 29 d'octubre, per preparar l'audició, i la tercera el dia 5 de Novembre, per fer una valoració conjunta.

Aquesta segona edició de Descobrint la música també és gratuïta, es farà per videoconferència i anirà a càrrec de Rosa Maria Ortega, persona amb gran formació i experiència musical, i ànima d'aquest projecte. Tots els inscrits que no hagin pogut connectar-se en directe rebran la gravació de les sessions.

Qui vulgui participar en aquesta experiència s'ha d'inscriure enviant un mail a [email protected] i ha de comprar l'entrada per al concert del Kursaal. Els socis de l'Orfeó tenen l'entrada a preu reduït.