Detenen un noi de 16 anys per intentar robar de nit en dos comerços de Manresa

Primer va ser sorprès al carrer del Cós, però va poder fugir, i poc després va ser localitzat mentre intentava entrar en un establiment del passatge dels Quatre cantons

Carrer del Cós de Manresa
Carrer del Cós de Manresa | GSV
Redacció
19 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:28h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir la matinada de dissabte a diumenge un jove manresà de 16 anys a qui van imputar un presumpte delicte de robatori amb força.

La detenció es va produir a 2/4 de 2, quan una dotació de la Policia Local que patrullava pel Centre Històric va veure com dos joves estaven forçant la porta d'un comerç del carrer del Cós. Els joves van separar-se, corrents cadascú en una direcció i van poder fugir, si bé els agents van poder passar a la resta de patrulles una descripció molt acurada de l'aspecte, complexió i vestimenta dels joves.

Minuts després, una altra patrulla va sorprendre un dels joves quan intentava forçar la porta d'un altre establiment, al passatge dels Quatre cantons, el qual, tot i que va intentar fer-se escàpol, va poder ser detingut, un cop els agents van comprovar que a un dels comerços que havien intentat forçar havien extret la persiana metàl·lica de les guies i a l'altre havien trencat el vidre de la porta.