Segona onada

Bages Turisme engega una campanya per donar suport a la restauració durant el tancament

Els clients que comprin menjar per emportar dels restaurants de la comarca podran participar al sorteig de 1.000 ampolles de vi amb DO Pla de Bages

per Redacció , 16 d'octubre de 2020 a les 20:28 |
Bages Turisme prepara una campanya per donar suport al sector de la restauració durant les setmanes en què els restaurants estaran tancats com a mesura per aturar la propagació de la Covid19. L'ens comarcal de promoció turística vol incentivar que la població consumeixi la cuina dels restaurants a casa, fent que els establiments puguin mantenir l'activitat durant aquest temps. Amb el nom de Tasta, ajuda i guanya, la campanya consistirà en el sorteig de 1.000 ampolles de vi amb DO Pla de Bages entre tots els clients que facin un consum mínim de 25 € en menjar per emportar dels restaurants adherits. S'hi podrà participar cada vegada que es faci una compra de menjar per emportar o a domicili per aquest import.

Tasta, ajuda i guanya planteja un triple objectiu: d'una banda, afavorir l'activitat gastronòmica local i fer costat al sector de la restauració davant la crisi que està patint. De l'altra, apropar els vins del Bages als consumidors, ja que amb 1.000 ampolles sortejades hi ha moltes possibilitats de guanyar-ne una i descobrir així nous vins i cellers del territori. Per últim, es dona una sortida als vins dels cellers de la DO Pla de Bages, que també afectades les seves vendes pel tancament dels restaurants.


La campanya s'està comunicant en aquests moments als restaurants de la comarca i s'elaborarà un llistat amb tots els que s'hi hagin adherit. Per als establiments no té cap cost participar-hi, i la llista es mantindrà oberta per tal que els que no s'hi apuntin inicialment puguin fer-ho més endavant al llarg d'aquests 15 dies. La inscripció dels restaurants es pot fer a través d'aquest formulari.

Paral·lelament, es convida a tothom a encarregar àpats als diferents restaurants del territori, bé sigui per recollir al local o amb comanda a domicili. Totes les persones que consumeixin un tiquet mínim de 25 € a un dels establiments participants podran omplir una butlleta on line que estarà publicada al web www.bagesturisme.cat per donar les seves dades i participar al sorteig de 1.000 ampolles de vi amb DO Pla de Bages. Per a fer-ho caldrà validar les dades del tiquet i guardar-lo físicament, ja que serà necessari per anar a recollir el premi. El premi es podrà anar a recollir a l'Oficina de Turisme de Manresa abans del dia 15 de novembre. Només s'entregarà una ampolla de vi per tiquet guanyador.


La campanya comença ja aquest divendres, 16 d'octubre. El dia 26 d'octubre es farà un primer sorteig, de 600 ampolles de vi, i el dia 2 de novembre se'n farà un segon, de 400 ampolles. Per a Agustí Comas, conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages, "en aquests moments tan complicats, donar suport a la restauració i, de passada, al món del vi, és molt important. Per això estem satisfets de poder tirar endavant aquesta campanya, que ha estat consensuada amb tot el sector a través del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages, Manresa Turisme i la DO Pla de Bages". La campanya també té el suport de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Productes de la Terra.

 

Participació