Es cancel·la definitivament l'edició del 2020 de Les Comes 4×4 Festival

El festival ja es va ajornar a finals de març i ara s'ha suspès davant la impossibilitat de portar-lo a terme a finals d'octubre

Les Comes 4x4 Festival de 2019
Les Comes 4x4 Festival de 2019 | Josep M. Marcet
Redacció
16 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 20:03h
Les Comes 4×4 Festival, que inicialment s'havia d'haver celebrat a Súria el 13, 14, 15 de març de 2020 havia posposat la seva celebració pel darrer cap de setmana d'aquest mes d'octubre, concretament per al 30, 31 octubre i 1 de novembre de 2020, noves dates que coincideixen amb el període d'aplicació de les noves mesures de contenció d'obligat compliment anunciades dijous pel Govern de la Generalitat.

L'organització de les Comes, en tot moment, ha tingut la intenció de dur a terme aquest esdeveniment i fer-ho en compliment de la normativa i les mesures de seguretat exigides per evitar la propagació del Covid-19.

Per això es va renovar totalment el procés d'acreditació dels assistents, es van ampliar les zones d'acampada i de trànsit de persones per garantir les distàncies de seguretat, es van limitar els aforaments en les zones de restauració, es va modificar el sistema de pagament a tot el recinte, es va limitar l'accés de forma exclusiva als "participants amb vehicle" i un màxim de cinc persones per família, tancant l'esdeveniment per a la resta de visitants i el públic… i moltes mesures que tenien l'objectiu de permetre la celebració d'aquesta complicada edició de 2020.

Tot i així, malgrat tots els mesos de treball, les inversions en material de desinfecció i seguretat i tots els nous sistemes d'organització, les últimes restriccions vigents a partir d'aquest divendres impossibiliten a l'organització la realització de l'esdeveniment, amb tots els perjudicis que això comporta.

L'edició del 2020 queda finalment cancel·lada, amb l'esperança de poder reprendre l'activitat durant l'any 2021. I, encara que la intenció de l'organització és celebrar l'esdeveniment en les dates habituals (març 2021), encara no es pot confirmar res.

A partir d'ara, totes aquelles persones que vulguin sol·licitar la devolució poden fer-ho fins l'1 de novembre de 2020, omplint aquest formulari. Totes les persones que el 2 de novembre no hagin realitzat la cancel·lació de la seva entrada obtenen directament, una inscripció per a la propera edició de 2021.
Arxivat a