Parc Tecnològic

Els ajuntaments de Manresa i Sant Fruitós arriben un acord per desencallar el Parc Tecnològic

El compromís evitarà els dos recursos contenciosos administratius que l'Ajuntament de Sant Fruitós va interposar en no estar d'acord amb l'ordenació urbanística que Manresa havia aprovat

per Redacció, 16 d'octubre de 2020 a les 19:42 |
Marc Aloy i Àdria Mazcuñan | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Manresa i l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages han arribat a un acord que permetrà acabar i completar la urbanització i reparcel·lació del sector del Parc Tecnològic, un pas molt important de cara a reactivar el projecte i poder atraure noves empreses. El compromís ha estat rubricat a quest divendres per l'alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i l'alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan Claret, després que ahir fos aprovat en els plens municipals dels dos municipis.

Amb aquest acord, s'evitaran els dos contenciosos administratius que l'Ajuntament de Sant Fruitós va interposar (el 2016 i el 2017) en no estar d'acord amb l'ordenació urbanística que Manresa havia proposat. El document signat estableix quina ordenació i quins usos tindrà el sector del Parc Tecnològic, i amb quins criteris es realitzarà el seu desenvolupament.


L'alcalde de Manresa i l'alcaldessa de Sant Fruitós de Bages han mostrat la seva satisfacció per poder tancar un episodi que feia quatre anys que s'arrossegava i han manifestat que sempre és millor que les relacions entre ajuntaments es puguin fer a través del diàleg i no per la via judicial. En aquest sentit, han valorat molt positivament el treball conjunt que s'ha fet en el si del Consorci Urbanístic del Parc de l'Agulla, que s'ha demostrat un mecanisme molt útil de cara al debat i a la consecució d'acords.

 

Participació