El BAXI Manresa vol mantenir a Fuenlabrada la seva ratxa com a foraster

L'equip madrileny encara no ha guanyat cap partit

El BAXI Manresa s'enfronta al Fuenlabrada
El BAXI Manresa s'enfronta al Fuenlabrada | ACB
16 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 19:39h
Si el bàsquet fos una ciència exacte el BAXI Manresa hauria de ser el vencedor del partit contra l'Urbas Fuenlabrada (dissabte, 18.00h). Els bagencs han guanyat els dos partits que han jugat com a visitants i els madrilenys han perdut tots els partits que han jugat. Però la realitat acostuma a ser molt diferent. Cap equip guanya en base a les estadístiques. La victòria només s'aconsegueix en base al treball i la feina ben feta. 

Pedro Martínez destaca la importància del partit per al seu equip. Una setmana més, demana als seus jugadors arribar al final del partit amb opcions i intentar aprofitar l'ocasió si es té de guanyar "a una pista molt difícil". El tècnic recorda que l'Urbas Fuenlabrada ha tingut opcions de vèncer en tres dels quatre partits que ha jugat i que també va tenir bons resultats a la pretemporada. A més, valora que els canvis introduïts a la plantilla són per buscar una reacció. En cap cas, considera els madrilenys un equip enfonsat. Cap equip ho està a la cinquena jornada. 

Per enfrontar-se a l'Urbas Fuenlabrada, el BAXI Manresa viatja amb tretze jugadors. Jonathan Tabu és dubte per molèsties en un dels seus canells i completa la convocatòria el jove Marc Peñarroya. Sobre la resta de jugadors no hi ha notícies de cap contratemps físic. 

L'Urbas Fuenlabrada ha fet aquesta setmana un moviment a la seva plantilla. El jamaicà Shevon Thompson ha substituït Robert Upshaw. Es tracta d'un pivot amb molta presència dins la zona i que la temporada passada es va enfrontar al BAXI Manresa a la Basketball Champions League quan militava a l'Oostende. A hores d'ara es desconeix si ja estarà disponible per debutar aquest dissabte. 


Christian Eyenga, un dels homes importants del Fuenlabrada, no cau en el desànim i ha explicat aquesta setmana als mitjans oficials del seu club que han pogut guanyar els darrers partits que han disputat. L'exNBA considera que el duel contra el BAXI Manresa és molt important al tractar-se "d'un equip de la nostra lliga". Un altre dels integrants de l'equip madrileny és el manresà Marc Garcia. L'any passat, va ser el botxí del seu club de formació després d'anotar 25 punts. Aquest any, ha perdut força protagonisme. 

Fernando Calatrava, Juan de Dios Oyón i David Sánchez Benito seran els àrbitres del partit. 
Arxivat a