El bagenc VNX publica el seu single «Peli i Manta»

Igual que amb les seves cançons anteriors, ho fa sota el segell de les Cases de la Música

El músic bagenc VNX
El músic bagenc VNX | Promocional
Redacció
16 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 12:22h
Des d'aquest divendres 16 d'octubre, el nou tema del bagenc VNX Peli i Manta es troba disponible plataformes digitals, i que ja té a punt el seu videoclip, que es publicarà aquest mateix divendres.

VNX va donar el gran salt el darrer 2019, quan va irrompre amb els seus primers temes, Crush i Errors. Però és que en aquest 2020 tan complicat, VNX no ha deixat de crear, compondre i publicar autèntics hits. Així és com van arribat singles com Drogadicte, Independència, Segon Plat i Festa Major. Però és que l'última demostració ha estat aquest Peli i Manta, que ha vist la llum aquest divendres a plataformes digitals, sota el segell de Cases de la Música (igual que les seves cançons anteriors). Aquest mateix divendres també es publica el videoclip.

L'artista bagenc dona un nou pas al front amb aquest Peli i Manta, on torna a mostrar la seva essència, on torna a barrejar diferents estils, que van de l'electrònica fins la música urbana i llatina. Tot allò sense perdre de vista la lletra, on treu la seva part més personal, on canta a l'amor, però filant a la perfecció amb multitud d'elements de la cultura millennial i on fa referències clares als diferents continguts de l'expandida i reconeguda plataforma de televisió Netflix: La Casa de Papel, Vis a Vis, Narcos, Élite, The Blacklist, Merlí, Toy Boy.