Consell Comarcal i Ajuntament de Manresa programen un taller de sexualitat per a persones trans

Els Serveis d’Atenció Integral (SAI) LGTBI del Bages i de Manresa proposen una activitat a càrrec de Teo Valls i Teo Pardo

Redacció
16 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 10:16h
El Serveis d'Atenció Integral (SAI) LGTBI del Bages i de Manresa programen un taller de sexualitat adreçat a les persones trans aquest mes, que s'emmarca en l'Octubre trans, que commemora la despatologització de la transsexualitat. Serà el primer taller adreçat a persones trans, intersex i no binàries del Bages i planteja la idea que la sexualitat és al mateix temps un dispositiu de poder i regulació dels cossos i un àmbit de resistència a l'ordre establert. El taller, que tindrà lloc el 22 d'octubre a la sala polivalent del carrer de la Canal, de Manresa, defensa que a les persones que se'ls ha dit que els seus cossos estaven malament se'ls ha expropiat la possibilitat d'explorar-los, gaudir-los i compartir-los amb els altres.

Generar confiança

L'activitat anirà a càrrec de Teo Valls i Teo Pardo i compartirà maneres d'entendre els cossos, estratègies per guanyar autonomia i confiança. La sexualitat ha estat un tema tradicionalment negat a les persones amb identitats i cossos no normatius.

Places limitades

Les places són limitades i les inscripcions s'han de fer a través del telèfon 93 875 23 10 o bé al correu electrònic [email protected]. El taller té un aforament màxim de deu persones i es farà seguint totes les mesures de prevenció de la Covid19 (ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic i distància de seguretat). L'activitat tindrà lloc de les 17.30 a les 19.30 hores.