Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 11 de gener

Servei de prevenció, obertura domicili particular i control del soroll ambiental

Redacció
13 de gener del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Servei de prevenció
Dues caixes obertes en la via pública,  del que semblarien armaris de quadres elèctrics, fan que una veïna requereixi la intervenció de la Policia Local. Personant-se una patrulla en el lloc del requeriment, i fetes les comprovacions pertinents, s'observa que són carcasses de components elèctrics què es trobarien completament obertes i amb signes externs d'haver estat forçades, contenint cables tallats en el seu interior. Es contacta amb l'entitat responsable del material i es fa càrrec de l'enviament del tècnic pel que sigui pertinent. No apreciant-se cap risc per a les persones es finalitza el servei. 

Obertura domicili particular
El servei del cos de bombers requereix el servei de la Policia Local per haver de procedir a l'obertura d'un domicili, a petició del seu titular, per qüestions de seguretat a l'haver quedat tancat sense possibilitat d'accedir a l'habitatge d'altre manera. Una vegada fetes les comprovacions pertinents amb la persona que hauria requerit inicialment el servei, i havent procedit a l'obertura del domicili, es verifica i confirma la titularitat de la persona interessada sense més incidents.
 
Control del soroll ambiental
Al pas de la patrulla de la Policia Local per un carrer de la Vila, en el seu servei nocturn de seguretat ciutadana, detecta la porta d'un garatge oberta i en el seu interior un operari realitzant tasques de lluïment del terra. Donada l'hora i el tipus d'activitat que s'estava desenvolupat i les possibles molèsties que això podia ocasionar, s'informa a l'interessat de les condicions en que havia de realitzar l'activitat regulada, havent de fer-ho en un altre horari, per no estar permès en aquella franja horària. Obeint les indicacions dels agents dóna per acabada l'activitat en aquell mateix moment, restablint-se la normalitat en la zona pel descans veïnal.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.