Detenen dos homes per agredir la mateixa dona amb poques hores de diferència

Primer la va agredir un parent del seu marit passada la mitjanit d'aquest dimarts, i ja el matí de dimecres, va ser agredida pel mateix marit

La primera detenció va tenir lloc a Sant Joan de Déu, on se li feien unes cures
La primera detenció va tenir lloc a Sant Joan de Déu, on se li feien unes cures | Althaia
Redacció
14 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 11:43h
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquesta matinada de dimecres dos homes, un a 2/4 d'1 i l'altre a 2/4 de 6, a qui investiguen, respectivament, per un delicte de lesions i per un delicte de violència física i psíquica dins l'àmbit familiar.

La primera detenció es va fer a l'hospital de Sant Joan de Déu passada la mitjanit, quan la sala del 092 va rebre un requeriment de l'hospital on s'estava atenent una dona, una veïna de Manresa de 23 anys, que hauria estat agredida amb una arma blanca i presentava un tall en un braç que requeria de punts de sutura. Entrevistats amb la dona, que també presentava lesions en forma d'esgarrapades al coll i al pit, va explicar que estant a casa seva, un parent del seu home l'havia agredit amb un ganivet en mig d'una discussió per temes familiars, i que creia que l'agressor es trobava a la porta de l'hospital. Els agents van verificar que el presumpte agressor -un veí de Manresa de 48 anys- es trobava, efectivament, a la porta de l'hospital i van procedir a la detenció.

La segona detenció va produir-se a 2/4 de 6 del matí, quan una patrulla passava pel barri de la Sagrada Família i va ser requerida per una dona que demanava auxili al carrer i que va resultar ser la mateixa dona que havia estat atesa a l'hospital hores abans, ara amb noves lesions, amb un canell molt inflamat, que semblava trencat, i noves esgarrapades a la cara i contusions a un ull. La dona va relatar que en aquesta ocasió havia estat agredida pel seu marit, i que ella havia marxat de casa espantada. Els agents van procedir a la detenció de l'home, un veí de Manresa de 41 anys, a qui s'investiga per un presumpte delicte de violència habitual a l'àmbit familiar.