Mig octubre: Es comença a instal·lar il·luminació nadalenca en alguns carrers de Manresa

Les empreses instal·ladores comencen a treballar a la capital del Bages per tenir-ho llest a temps

Llums de Nadal a la Baixada dels Drets
Llums de Nadal a la Baixada dels Drets | Pere Fontanals
13 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:28h
Les empreses proveïdores dels llums de Nadal de Manresa no volen que passi com en els darrers anys quan alguns dels carrers van tenir la il·luminació instal·lada sobre les Festes o fins i tot un cop passades, i tot i encara no haver arribat a mig octubre, alguna de les empreses instal·ladores han començat a penjar els llums en carrers de la capital del Bages.

La instal·lació de la il·luminació de Nadal als carrers de Manresa està coordinada per les diverses associacions de comerciants de la ciutat. En aquelles vies on els comerços no estan organitzats en associació, la UBIC fa de punt de gestió i d'informació d'acord amb els barems de subvenció de l'Ajuntament de Manresa. La instal·lació de la il·luminació de Nadal als carrers està subvencionada en una petita part pel consistori.

Segons ha explicat la UBIC a NacióManresa, aquests primers llums de Nadal que ja es poden veure en algun punt del Barri Antic, els ha instal·lat l'empresa Icnolux. Elèctrica Garriga, Estrella de Queralt i Iluminaciones Ximénez també instal·laran il·luminació de Nadal als carrers.