Calders Saludable triomfa malgrat les restriccions de la pandèmia

Una vintena de professionals de diferents àmbits han ofert tallers, activitats i xerrades divulgatives de les diverses formes de millorar la salut

Calders Saludable ha tingut una excel·lent resposta de públic
Calders Saludable ha tingut una excel·lent resposta de públic | Toni Carrasco
Toni Carrasco
12 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 15:23h
Més de vint hores de tota mena d'activitats han omplert aquest dissabte i diumenge Calders en la seva nova edició de Calders Saludable. Tot un encert en un context complex per la pandèmia. Una combinació de Fira d'Artesans, tastets de teràpies i tallers i xerrades de tota mena per a totes les edats.

Entre els tastets de teràpies es podien provar in situ al Casal Cívic el quiromassatge, la reflexologia, el reiki, la biodinàmica craniofacial, el pèndol, la neteja d'aura, la kinesiologia emocional i les flors de Bach. Entre els artesans hi foren presents formatges de proximitat de Perafita i Santa Maria d'Oló, embotits, melmelades, herbes remeieres, verdures i hortalisses fresques, etc.

Una vintena de professionals de diferents àmbits han ofert tallers, activitats i xerrades divulgatives de les diverses formes de millorar la salut tot combinant una alimentació equilibrada, sana i natural conjuntament amb tota mena de tècniques pel benestar físic i emocional com el tapping, l'artteràpia, l'automassatge, la gimnàstica facial, el dejuni i d'altres.

Entre d'altres, hi han participat activament professionals com Cristina Isern, Bea Cazorla, Núria Puigcorbé, Astrid Barqué, Reme Sánchez, Marisa Plaza, Dome Aguilar, Laura Pérez, Jordi Solé, Isaac Carreras, Jonatan Caro, Isabel Obradors, Lídia Ramos, Gemma Trias, Mireia Penades, Martí Roset i Sònia Daura.

Tampoc hi han faltat activitats i espectacles infantils com L'Orella Verda del Manel Justícia, el taller de circ de La Crica o els tallers de ioga, zumba o hip hop.

La presència de públic ha estat constant tant dissabte com diumenge i molt més nombrosa als matins que a les tardes. Tots els actes eren gratuïts amb inscripció prèvia i complint les mesures de seguretat vigents del Procicat.