El Dr. Manel Bardají, cirurgià d'Althaia, reconegut amb el Premio Nacional de Medicina Siglo XXI

El guardó reconeix la seva trajectòria professional, expert en proctologia i vinculat a la institució des de fa 25 anys

El Dr. Manel Bardají amb el premi
El Dr. Manel Bardají amb el premi | Althaia
Redacció
09 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 12:47h
El Dr. Manel Bardají Bofill, metge especialista en Cirurgia general i de l'Aparell digestiu, va recollir la setmana passada el Premio Nacional de Medicina Siglo XXI en l'especialitat de proctologia. El jurat ha reconegut la trajectòria d'aquest expert proctòleg, que és adjunt al servei de Cirurgia general i de l'Aparell digestiu de la Fundació Althaia, institució a la qual està vinculat des de l'any 1995.

El Dr. Bardají està especialitzat en cirurgia oncològica, especialment càncer de colon i recte, i patologia proctològica complexa. També és expert en tècniques com la cirurgia laparoscòpia avançada. A més, té una àmplia vocació docent, com a impulsor de la Unitat docent de Cirurgia d'Althaia i com a professor de la UIC i, des del curs passat, de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, es va especialitzar en Cirurgia general i de l'Aparell digestiu i es va doctorar en la mateixa universitat amb una tesi doctoral sobre la pancreatitis aguda. A més, compta amb el títol de l'European Board of Surgery, que és el títol europeu de l'especialitat. Membre de la Asociación Española de Cirujanos i de la Societat Catalana de Cirurgia, ha estat visiting-surgeon al Departament de Cirurgia del Massachusets General Hospital (EUA) i a la Cleveland Clinica a Fort Lauradale (EUA).