Calders s'omplirà d'activitats amb la fira d'artesans i els tastets de teràpies

La fira Calders Saludable se celebrarà durant tot el cap de setmana

Imatge d'arxiu d'una edició de Calders Saludable
Imatge d'arxiu d'una edició de Calders Saludable | AjCld
Toni Carrasco
09 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 20:08h
La plaça Major, el Centre Cívic Néstor Almendros i el Casal Social de Calders acolliran durant tot aquest dissabte i diumenge una nova edició de la Fira d'Artesans i tastets de teràpies diverses.

Durant tot el cap de setmana entre les 9 del matí i les 7 de la tarda la plaça Major s'omplirà amb les parades de la fira d'artesans, empreses i entitats que oferiran productes de proximitat com formatges, cosmètica, verdures, embotits, melmelades, cuir, sabons bio, mel, herbes remeieres, ceràmica, costura creativa, cervesa artesana o pa ecològic. Paral·lelament al Centre Cívic, durant tot el matí, es podran fer tastets de teràpies diverses com quiromassatge, reflexologia, reiki, biodinàmica craniofacial, pendolo, neteja d'aura, kisionologia emocional i flors de Bach entre d'altres.

Les activitats previstes es completaran amb caminades, espectacles, xerrades i tallers. Entre d'altres es portarà a terme un taller de cuir, per als més menuts; una xerrada sobre Alimentació per enfortir el sistema immune a càrrec de Cristina Isern; un showcooking de patés vegetals amb Astrid Barqué; un taller de circ amb La Crica o Real Food de principis i receptes fàcils a càrrec de Laura Pérez. També es portaran a terme tallers de tapping, ioga, zumba o hip hop.

Totes les activitats i els tastets són gratuïts amb aforament limitat i inscripció prèvia al telèfon 93 830 92 63 o bé 629 78 22 43 o al correu electrònic setmanasaludable@gmail.com.