El papa Francesc diu en una entrevista que «potser podré anar a Manresa»

En la revista especialitzada "Il mio Papa", que també recull "Vatican News"

Capçalera de la revista «Il mio Papa»
Capçalera de la revista «Il mio Papa» | IMP
Redacció
09 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 11:38h
El papa Francesc ha expressat, de nou, el seu desig de visitar Manresa el 2022 coincidint amb el 500 aniversari de l'estada de Sant Ignasi de Loiola a la ciutat on va escriure els seus Exercicis Espirituals. Ho ha dit en una entrevista que ha coincidit a la revista Il mio Papa i que també recull, en extracte el portal del Vaticà, Vatican News.

Malgrat que la major part de l'entrevista gira entorn del coronavirus i la seva influència en la societat i els reptes que genera, l'entrevistadora també pregunta al Pontífex com prepara el 500 aniversari de la conversió de Sant Ignasi de Loiola. El papa recorda que l'han convidat a Manresa i no descarta aquesta possibilitat: "Potser podré anar a Manresa, m’hi ha convidat, però no sé", diu.

El cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ja va parlar d’aquesta opció el 19 de setembre, en sortir de la reunió amb el pontífex per part de la cúpula de la Conferència Episcopal Espanyola. "Sobretot perquè ell no coneix Manresa" i "a un jesuïta això li crida", va apuntar llavors el cardenal. El papa també va rebre una delegació de Manresa el mes de juny.