Treball

Jornades virtuals de networking a Manresa entre empreses i persones que busquen una nova feina

Es faran els dies 27, 28 i 29 d'octubre i substituiran la Fira de l'Ocupació, que s'havia de celebrar el mes d'abril i no es va poder fer per culpa de la Covid-19

per Redacció, 9 d'octubre de 2020 a les 09:21 |
Aquest any no s'ha pogut celebrar la Fira de l'Ocupació | Cambra
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Cambra de Comerç i l'Ajuntament de Manresa han organitzat per als dies 27, 28 i 29 d'octubre unes jornades virtuals de networking professional per posar en contacte empreses amb persones que busquen feina. Es tracta d'una proposta creada a mida per substituir la Fira de l'Ocupació del Bages, que el mes d'abril havia de celebrar la seva tercera edició al Museu de la Tècnica de Manresa. La intenció dels organitzadors és la de recuperar la Fira de l'Ocupació en el seu format habitual tan bon punt la situació sanitària ho permeti.

Les noves jornades s'anomenen Job match. Jornades de networking professional del Bages i se celebraran íntegrament a internet. En aquests moments ja hi ha 9 empreses inscrites, a l'espera que se n'hi apuntin més, ja que el període d'inscripció és obert. Les empreses que vulguin apuntar-s'hi cal que es posin en contacte amb la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.


El dia 13 d'octubre s'activarà el domini www.jobmatchmanresa.cat i s'obriran les inscripcions per a les persones que hi vulguin participar. Al llarg dels tres dies que durarà l'esdeveniment hi haurà tallers, presentacions per part de les empreses, panell amb ofertes laborals, un espai de comunitat per a l'intercanvi d'informació, etc. Els participants caldrà que s'inscriguin a les diferents activitats en les que estiguin interessats per tal de configurar una agenda pròpia.

Les jornades s'adrecen a totes aquelles persones que estiguin en un procés de recerca de feina i que vulguin conèixer de primera mà quins llocs de treball ofereixen les empreses del territori i quines són les seves necessitats pel que fa a perfils professionals. Per a les empreses, les jornades serveixen per conèixer possibles candidats per cobrir les diferents vacants de les que disposen.

 

Participació