El nombre de classes confinades a les escoles del Bages i el Moianès baixa fins a les 28

El nombre d'alumnes en aïllament entre les dues comarques és de 670 i el de professors, només de 15

Un infant estudiant
Un infant estudiant | Eduardo Parra
26 de novembre del 2020
Actualitzat a les 20:24h
El nombre de classes confinades a les escoles del Bages i el Moianès continuen baixant, i aquest dimecres s'ha situat amb 25 al Bages i 3 al Moianès, amb 607 i 63 alumnes confinats, respectivament, i 12 i 3 professors. En els últims 12 dies, el Bages ha baixat de 25 a 25 classes confinades, i al Moianès s'ha passat d'1 a 3 classes confinades, tot i que pertanyen al mateix centre.

Els centres que tenen més grups confinats són l'institut Cal Gravat de Manresa, amb sis; l'institut escola Castellterçol, amb tres; l'institut Lluís de Peguera de Manresa, l'escola Paidos de Sant Fruitós de Bages i l'escola Llissach de Santpedor, amb dos.

Amb un sol grup confinat hi ha l'institut Miquel Bosch i Jover d'Artés, l'escola Joviat, l'escola Sant Ignasi, l'escola Oms i de Prat, l'escola La Salle, l'institut Lacetània, l'institut Pius Font i Quer, l'institut Guillem Catà i l'escola la Font de Manresa, l'institut escola Sant Jordi de Navàs, l'escola la Flama i l'escola Pla del Puig de sant Fruitós de Bages, i l'institut Quercus de sant Joan de Vilatorrada.