Dissabte torna la programació d'Imagina't al teatre Conservatori amb «Oops!» de Teatre Mòbil

S'aplicaran les mesures de seguretat amb reducció de l'aforament i l'ús de la mascareta durant les representacions

Teatre Mòbil interpretarà «Oops!» dissabte a Manresa
Teatre Mòbil interpretarà «Oops!» dissabte a Manresa | Promocional
Redacció
08 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 11:07h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna aquest dissabte, 10 d'octubre al Teatre Conservatori a les 17.30 h, amb l'espectacle Oops! de la Cia. Teatre Mòbil; un cant a l'optimisme i a mirar les coses d'una manera diferent.

A Oops! ens fem grans, ens fem petits, fem música, som màgics, parlem sense paraules, juguem amb els objectes i els objectes juguen amb nosaltres i tot amb grans dosis d'imaginació i humor. La màgica inspiració vista un compositor que empaita l'última nota d'una cançó. Uns cuiners amb tres cassoles creen un món de pots i olles. Tres cantants melòdics perden el compàs darrera un micròfon rebel. Les coses no són com les veiem...

Oops! vol ser un cant a l'optimisme, a viure i a riure amb els pulmons plens i els ulls clars. A badar i a encantar-se amb les petites coses, que són les més grans. Oops! o la capacitat de sorprendre's al mirar les coses des d'una perspectiva diferent!


Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament per mantenir la distància social i l'ús de mascareta durant les representacions.

Les entrades per veure Oops! tenen un preu de 8 euros i de 6 euros amb Carnet i es poden comprar tant a les taquilles com per internet