El Voilà de Manresa reprendrà la seva activitat aquest divendres

Pancho Varona, Marc Parrot, Cris Juanico o Miquel Abras, seran alguns dels artistes que actuaran durant el mes d'octubre a la sala

Marc Parrot actuarà al Voilà! el 24 d'octubre
Marc Parrot actuarà al Voilà! el 24 d'octubre | Roser Blanch
Redacció
06 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 17:44h
A causa de la situació ocasionada per la Covid-19, el Voilà Cafè-Teatre de Manresa va haver de suspendre la programació de concerts que tenia prevista per als mesos d'abril, maig i juny amb la intenció de recuperar-la quan la normativa permetés reprendre l'activitat. El pròxim divendres 9 d'octubre tornarà la música en directe al Voilà amb una programació atrevida i carregada de caps de cartell.

Obrirà la programació de concerts Pancho Varona, mà dreta de Joaquín Sabina i compositor de moltes de les seves cançons en un directe molt íntim on repassarà cançons i secrets dels 40 anys de trajectòria musical compartits amb Sabina. L'endemà, Jofre Bardagí celebrarà els 25 anys de Glaucs en format trio.

La pròxima setmana, coincidint amb la Fira Mediterrània, es podrà gaudir de les propostes i l'humor del nou espectacle de Quim Vila, el divendres 16 d'octubre, i de les dues propostes del Bages guanyadores de Llumplugged 2020, la sisena edició del concurs musical del Bages que se celebra al Voilà: Trasttokats el dissabte 17 i Niño Remedio y su compadre el diumenge 18.

L'optimisme musical de Guillem Roma arribarà al Voilà el divendres 23 d'octubre per fer un dels últims concerts de la seva gira. El dia 24, Marc Parrot es refugiarà al Voilà per presentar en petit comitè el seu últim treball Refugi i repassar els èxits dels darrers 15 anys.

Des de Menorca arribarà Cris Juanico amb la presentació oficial del seu nou treball Sal Pols el dia 30, i l'endemà es farà l'acomiadament del mes d'octubre amb la veu i les cançons d'en Miquel Abras i el seu Fills del mar Tour.

La sala compta amb un aforament reduït i ha refet també els seus horaris programant bona part de les actuacions abans de les 10 de la nit per adaptar-se a la normativa vigent. Amb el canvi d'horari també s'oferirà l'opció de picar alguna cosa abans, durant o després de cada concert.