Cardona tanca diumenge els actes de commemoració de l'Any Amades

Enlairaran un globus i es farà una audició de sardanes

Redacció
12 de gener del 2010
Aquest diumenge 17 de gener l'Ajuntament de Cardona i el Foment Cardoní celebraran la cloenda dels actes de commemoració de l'Any Amades.

L'acte començarà a les 12 del migdia al balcó de la Fira on es recordarà la figura de Joan Amades i s'enlairarà un globus com a homenatge a la figura del reconegut folklorista català. Una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Cardona posarà punt i final als actes de commemoració de l'Any Amades.

Al llarg d'aquest any 2009, l'Ajuntament de Cardona i el Foment Cardoní s'han adherit a l'Any Amades a través de diverses iniciatives com l'organització de l'exposició "Amades, la memòria d'un poble", la publicació d'un número especial del Butlletí Cardona Oberta dedicat a la figura d'Amades, la celebració d'una conferència i un espectacle de contes recollits per Amades. El cicle ha comptat, a més, amb la projecció de diverses pel•lícules com "Estimat Amades" o l'audiovisual del Cinema Amateur Cardoní "Folklore cardoní", així com la rondalla "L'amic de la mort" de Raúl Contel.
Arxivat a