El 8 d'octubre començarà la 18a temporada de les Nits de Joc del Club del Joc del CAE

El CAE inicia la temporada de Nits de Joc
El CAE inicia la temporada de Nits de Joc | CAE
Redacció
06 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 12:49h
El dijous 8 d'octubre el Club del Joc del CAE posarà en marxa una nova temporada de les Nits de Joc. Tots els dijous, de 2/4 de 10 fins a la mitjanit, totes les persones aficionades als jocs de taula trobaran al Graner (l'antic Cafè del Taller, al c/ Sobrerroca, 14), un espai per jugar o per aprendre nous jocs de taula.

Els membres del Club del Joc són els responsables de preparar i dinamitzar aquestes sessions, oferint una selecció diversa i variada de jocs de taula -de cartes, abstractes, d'habilitat, d'estratègia, etc- del fons lúdic del CAE i ensenyant els jocs a aquelles persones interessades o que els desconeixen.

Aquest any, l'activitat es farà prenent les màximes mesures de seguretat, amb places limitades, control d'aforament, grups màxims de 6 persones, ús obligatori de mascareta, dispensació de gel hidroalcohòlic i la retirada dels jocs que s'hagin utilitzat. L'organització d'aquesta activitat i les mesures de seguretat podran anar variant en funció de l'evolució del context sanitari i de les mesures de prevenció que es puguin anar establint.

La programació de les Nits de Joc es complementarà amb dos tornejos durant el curs: el Torneig de Carcassonne de la Llum (25 de febrer) i el Torneig de Catan. Dia Internacional del Joc (20 i 27 de maig).

Des de l'any 2003, el Club del Joc del CAE organitza aquesta activitat que té com a finalitat promoure el joc com un element a partir del qual es puguin estructurar activitats d'oci per a joves i adults. La participació en les Nits de Joc és gratuïta i, ara per ara, no requereix inscripció prèvia.