El Dr. Javier Mareque, de la Clínica Sant Josep, guardonat amb el Premio Nacional de Medicina Siglo XXI

El jurat del premi ha volgut fer un reconeixement a la trajectòria en la cirurgia oral i maxil·lofacial

El Dr. Javier Mareque amb el premi
El Dr. Javier Mareque amb el premi | Althaia
Redacció
06 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 15:41h
El passat 28 de setembre, l'odontòleg i cirurgià oral i maxil·lofacial Dr. Javier Mareque Bueno va recollir a Madrid el Premio Nacional de Medicina Siglo XXI 2020 en la categoria de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial. Promogut pel grup editorial “El Suplemento”, aquests guardons volen apropar a la ciutadania i posar en valor el bon treball d'empreses i experts en diferents camps.

El jurat ha volgut reconèixer en aquesta tercera edició dels premis el Dr. Javier Mareque pels més de quinze anys de trajectòria professional i per la seva aportació en el camp de la medicina i, en especial, de la cirurgia oral i maxil·lofacial.

El Dr. Mareque va posar en marxa ara fa tres anys l'Institut d'Odontologia i Maxil·lofacial Avançada (IOMA) a la Clínica Sant Josep de Manresa amb l'objectiu d'oferir un servei obert i dirigit a tot tipus de pacients, però amb un alt grau d'especialització en gestionar pacients d'alta complexitat i amb necessitats especials que requerissin la presència d'un equip mèdic multidisciplinari i l'entorn hospitalari de la Clínica Sant Josep. Un objectiu inicial assolit gràcies a l'atenció de prop de 4.000 pacients durant el primer any d'activitat.

La trajectòria professional del Dr. Javier Mareque

El Dr. Javier Mareque Bueno, nascut a Pontevedra, és la cinquena generació de metges de la seva família. Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universidad de Católica de Murcia i en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya. Posteriorment, va cursar l'especialitat de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial a l'Hospital Universitari Vall d'Hebrón. Paral·lelament, es va doctorar en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Odontologia per la Universidad Católica de Murcia. Actualment és el director de Maxilonet i el coordinador de l'Institut d'Odontologia i Maxil·lofacial Avançada (IOMA) a la Clínica Sant Josep de Manresa.