Jornada del Rebost del Bages per posar en contacte productors amb comerços i restaurants

Es farà el dia 19 d’octubre de 10 a 12 del matí al mercat de Puigmercadal de Manresa

Collita l'albergínia blanca al Bages
Collita l'albergínia blanca al Bages | CCBages
Redacció
05 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 22:00h
El Rebost del Bages, juntament amb l'Anella Verda de Manresa, ha organitzat per al proper 19 d'octubre una jornada per posar en contacte productors d'aliments de proximitat amb restaurants i comerços, amb l'objectiu d'afavorir que el producte local arribi al consumidor tot millorant-ne els seus circuits de comercialització. La jornada tindrà lloc de 10 a 12 del matí al mercat de Puigmercadal de Manresa i consistirà en entrevistes individuals entre els participants. En cas que la situació epidemiològica no permeti fer-la presencial, es farà en format virtual.

La participació a la jornada és gratuïta però les places són limitades. Els productors, comerços d'alimentació o restaurants que vulguin participar-hi cal que s'inscriguin abans a través de l'enllaç que trobaran al web http://bagesturisme.cat/blog/. El termini d'inscripció es tanca el dia 13 d'octubre.

Poder oferir producte de proximitat suposa un valor afegit per als comerços i restaurants, ja que l'interès dels consumidors pel producte de proximitat no para de créixer. Per això, aquesta jornada persegueix un doble objectiu: facilitar que aquests coneguin els productors d'alimentació de la comarca del Bages, a la vegada, ajudar els productors a donar a conèixer el seu producte i poder incrementar la seva presència a la xarxa comercial local.

La iniciativa compta amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.