El Club Tennis Manresa acollirà un torneig de pàdel solidari contra el càncer de mama

Tindrà lloc el diumenge 18 d'octubre i els diners de les inscripcions es destinaran a la recerca oncològica

El Club Tennis Manresa acollirà un torneig de pàdel solidari contra el càncer de mama
El Club Tennis Manresa acollirà un torneig de pàdel solidari contra el càncer de mama | CTM
NacióManresa
05 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:18h
Amb la voluntat de commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que se celebra el 19 d'octubre, des de la seu manresana de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) han decidit impulsar un torneig de pàdel solidari que busca recaptar fons per contribuir en la recerca oncològica així com també per ajudar les persones malaltes i les seves famílies posant a la seva disposició serveis d'atenció psicològica i de fisioteràpia.

L'activitat, que tindrà lloc el diumenge 18 d'octubre, a partir de dos quarts de deu del matí, a les instal·lacions del Club Tennis Manresa, tindrà un preu d'inscripció de 10 euros per persona. Tothom que prengui part del torneig (s'hi podrà participar a partir dels 12 anys) rebrà una samarreta commemorativa del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama. El preu de la inscripció també inclou l'esmorzar.

L'esdeveniment solidari, que ha comptat amb el patrocini d'Assessors Coordinats, Grup Llobet, Montepio, Rotary Club Manresa-Bages, S. Gol S.L i Club Soda, ja ha obert inscripcions. Es poden formalitzar anant presencialment a les instal·lacions del Club Tennis Manresa o bé omplint aquest formulari.